ΑΠΟ ΣΚΑΦΟΣ

ΠΑΡΑΚΤΙΟ

Post Page Advertisement [Top]

                                   



Η παραδοσιακή πόλη του Πόρου, το Κανάλι, το Ασκέλι, η Πέρλια και το Νεώριο αποτελούν τα πιο δημοφιλή παραθεριστικά κέντρα για διαμονή, κολύμπι και διασκέδαση. Όποια και να είναι η επιλογή, οι μικρές αποστάσεις στον Πόρο δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσει κάποιος τη μοναδική γοητεία της κάθε περιοχής.

Ο Πόρος διαθέτει ικανοποιητική τουριστική υποδομή σε όλους τους τομείς. Πολλά ξενοδοχεία, ξενώνες, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και δωμάτια, αρκετά από τα οποία στεγάζονται σε κτήρια παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, παλιά αρχοντικά ή επαύλεις που καλύπτουν πλήρως όλες τις ανάγκες του νησιού.

Ο Πόρος είναι χτισμένος αμφιθεατρικά και ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο χρώμα του και την ατμόσφαιρα. Περιπλανηθείτε στα γραφικά στενά σοκάκια της παραδοσιακής πόλης του Πόρου με τα άσπρα ασβεστωμένα σπίτια πνιγμένα στις βουκαμβίλιες, αναπνεύστε την αύρα της θάλασσας, απολαύστε το ηλιοβασίλεμα από το Ρολόι της πόλης και ατενίστε το γραφικό θαλάσσιο πέρασμα με τα βαρκάκια να πηγαινοέρχονται σε όλο το κόλπο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ


Για όσους Οσοι αγαπούν το "Σινεμά", υπάρχει ο καλοκαιρινός κινηματογράφος "Διάνα", στο οποίο προβάλλονται όλες οι καλές ταινίες του χειμώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib