ΑΠΟ ΣΚΑΦΟΣ

ΠΑΡΑΚΤΙΟ

Post Page Advertisement [Top]



 Υπάρχουν μέρες που απλά θέλω να μπω στην βάρκα με του φιλους μου και να σταματήσω σε ένα σημείο με ένα καλάμι στο χέρι και να ψαρέψω

Να νιώσω τσιμπήματα και να στοχεύσω σε διάφορα ψάρια. Υπάρχουν λοιπόν μέρες που απλά θέλω να πάω για καθετή. 

 Μια ευχάριστη ενασχόληση για όσους  θέλουν να νιώσουν τσιμπήματα από διάφορα ψάρια .  Σαργοί, λυθρίνια, τσιπούρες και πολλά άλλα ψάρια θα τιμήσουν το δόλωμα σου. 

Οι περισσότεροι γνωρίζουμε το ψάρεμα της καθετής με σταθερές αρματωσιές και σταθερά βάρη σε αυτές.  Σε αυτό το είδος ψαρέματος οι περισσότεροι στοχεύουμε κυρίως σε χάνους και άλλα θεωρητικά εύκολα ψάρια άντε και στην καλύτερη των περιπτώσεων κανένα λυθρίνι. 

 Εκείνο όμως που μπορούμε να κάνουμε με μεγάλη επιτυχία είναι να ψαρέψουμε καθετή από την βάρκα με διάφορες αρματωσιές οι οποίες μπορούν να πιάσουν εκτός από χάνους και μικρόψαρα,  φαγκριά,  συναγρίδες και άλλα εκλεκτά ψάρια που βρίσκουμε σε βάθη από 20-30 μέχρι 150 μέτρα.

Εμεις αυτο που κανουμε σε αυτο το βιντεο που ακολουθει ειναι καθετη με ενα αγκιστρι κατω και 2-3 αγκιστρια απο πανω,το θεμα ειναι οτι βρηκαμε τα ψαρια πεσαμε πανω στα λυθρινια και πιασαμε ψαρακια !!!

Φυσικά δεν ελειψε και το γελιο γιατι η καθετη ειναι παρεα και φαση δειτε τι εννοουμε στο βιντεο που ακολουθει !



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib