ΑΠΟ ΣΚΑΦΟΣ

ΠΑΡΑΚΤΙΟ

Post Page Advertisement [Top]


Οι ψαράδες γνωρίζουν ότι το ψάρεμα με παραγάδι απαιτεί φροντίδα αλλά δίνει ψάρια ακόμα και σε δύσκολους, πιεσμένους αλιευτικά, τόπους. Η εξέλιξη των τεχνικών, του εξοπλισμού τους και γενικά των παρελκόμενων, μοιάζουν με ευχάριστα παιχνίδια που μετατρέπουν την ενασχόληση μας σε ωραίο, εξαίσιο και ενθουσιώδες, σπορ.
Φυσικά όταν έρχονται με αυτές και ωραία ψάρια, η συγκίνηση μεγαλώνει, πόσο μάλλον που εμείς οι ψαράδες θέλουμε να δοκιμάζουμε και να καινοτομούμε. Έτσι από άρτια εξοπλισμένους και καταρτισμένους πρωτοπόρους, δεν γίνεται να μην δοκιμάσουμε τις νέες προτάσεις που μας παρουσιάζουν με σωστό τρόπο, που αφορούν καινούργιες τεχνικές.



 Απαιτείται χρόνος και χρήμα αλλά πολλοί ερασιτέχνες, καταφέρνουν να υιοθετήσουν επιτυχώς τις περισσότερες. Πλέον όμως σε τέτοιο βαθμό που συχνά θα βρεθούν σε σύγχυση την καλή την ώρα και με ιδανικές συνθήκες, για το πως να πρωτοψαρέψουν. Δεν έχουν όλοι όπως οι επαγγελματίες και οι ντόπιοι ευκαιρίες για να βρίσκονται πολύ συχνά στο νερό και να ψαρεύουν με ποικίλες μεθόδους.

Παμε ομως να δουμε πως πηγε η δευτερη μας μερα ...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib